Kliniken på Fredag

På fredag ska vi äntligen åka och röntga hovarna.
Håll tummarna för att det inte har blivit någon hovbensrotation!!



Han är fortfarande så pigg som tusan och går precis som vanligt så han verkar ju inte ha ont. Fast hästar ska väl vara rätt bra på att dölja sin smärta har jag hört?

7 juli

Idag kommer Dessi och fång-verkar Gordonbus, äntligen! :D Det är dags nu tycker jag. Och det är så skönt att han börjar bli bra nu. Jag tog upp honom till spolspiltan igår och duscha honom, han protesterade inte nån gång alls. Han var nog bara glad för att han fick komma ut och röra på sig lite. Så han fick sig en rejäl dusch, fast idag ser han väl lika skitig ut iaf. Han blir alderless sotig av torvet. Fast det gör inget, det är bara att duscha honom igen, hehe! :)


en gammal favorit. Ingen rumpa alls hade jag där, det var tider de. :p


Tävling hos rssvaller.blogg.se!



klicka Här för att komma till tävlingen! :D

Fång

Så ja, någon gång för typ 2 veckor sen så kom jag till stallet och skulle rida. När jag väl hade hoppat upp så kändes han lite seg, och det är verkligen inte hans stil. Jag kollade igenom honom men såg inte som verkade annorlunda.

Nästa dag bad jag en massa folk i stallet kolla på honom, alla trodde att det berodde på att han hade blivit gammal, så jag trodde dom.

Sen på nästa dag fick mamma ett samtal om att personalen hade hittat honom i hagen och mådde dåligt så dom tog in honom.  Så vi åkte dit och vetrinären kom och det var fång. Så han fick smärtstillande och så skulle vi börja med "butta" nästa dag.

Så from. igår så har han fått butta 2 gånger om dan i 10 dagar och han har varit skit pigg! Så idag ringde mamma vetrinären igen och kollade om dom skulle komma ut och kolla på honom eller något. Men eftersom att han var så pigg så behövde dom inte men han ska få butta på morgonen några dagar till så att vi inte bara lägger av med det. Sen så sa dom att jag skulle börja promenera korta stunder för att se hur han går. Sen så skulle vi ta ut honom i fållan i typ en halvtimme-timme om dagen och sen om ett litet tag sitta upp och kolla hur han reagerar.

Asså jag är jätte glad, fast jag tycker att det går väldigt fort! Men jag kommer nog sakta ner det iaf eftersom att jag är så rädd om min lilla plutt.


RSS 2.0