Kattungar

Var och kollade på pluppens kattungar som är 2-3 dagar. Så himla söta och mamman var sjukt snäll! Jag fastnade för dom två helvita och den röda. Dom var så fina.






22 maj

Det vart inget med att kika på kattungar. :( Dom ringde och sa att dom var leveransklara nu (i annonsen så är dom inte det förrens om flera veckor), och jag köper inte katter som är yngre än 12 veckor. Sen hittade jag en annan fin som jag vart lite nyfiken på, men igår ringde dom och sa att dom skulle behålla den själva! Vi hade ju bestämt att vi skulle åka och kolla, så det är lite dålig stil.

Men iallafall, praon har varit bäst! Och det har varit bra väder och jag har blivit brun på armarna! :D Linda fick låna en ponny som heter Manjo så vi har ridit tillsammans. Gordon är så duktig! Det går bättre för varje dag! :)


En bild från igår när Linda och jag red ut. Manen ligger konstigt men han hade skakat på huvet!

13 maj

ÅHHHHHH, IGÅR RINGDE MIN MAMMA PÅ EN ANNONS MED KATTUNGAR!! :D :D

Så nästa helg ska vi kanske åka och kolla på två pojkar! En vit lite långhårig och en grå vit korthårig. Den gråa är min favorit nu iaf, men vi får se, kanske ändrar mig. Fast det kanske inte blir någon av dom iaf, den beror på hur dom är. :)

2 maj

Jag saknar min kisse! :( Fast det känns liiite bättre idag, fast jag stannade hemma från skolan och bakade pizzabullar istället. Så nu är jag strax klar med allt i hkk:n.

Sen på kvällen åkte jag och mamma ut till Gogge och jag tog mig en liten promenad med en sur ponnyplutt. Han hade vilat i ca 2 dagar så det var därför han var sur. Men han vart glad tillslut!


en bild på världens finaste! Dels för att han är fin och för att det är tråkigt utan bilder.

R.I.P

Babsen
13/02/97 - 02/05/10

04:05 inatt så gick mig älskade lilla katt bort! :'( Världens snällaste och bästa katt! Jag hade haft honom sen jag var två. Han hade varit dålig sen i fredags och det vart bara värre. Han vart lite "piggare" och gladare (enligt pappa, men han har alltid varit just min katt) när jag kom igår men det var helt enkelt hans tid. <3


från 1999, jag satte jämt på honom kläder och körde honom i min barnvagn! <3


en till från 99.

det var bara dom jag hittade just nu, jag har ett sånt jäkla konstigt mapp-system i min dator. Mapparna heter ofta något som t.ex. bababa, tja och 123.


R.I.P

RSS 2.0