23/4

Uppdatering!

Inte mycket har hänt faktiskt, Gordon har vilat ett par dagar pga. en massa rester i skolan (jag har rester i typ alla ämnen!). Fast igår hoppade jag upp på Gogge som var otroligt arg på mig, alltså extremt! Han har varit det dom dagarna han har fått vila. Jag skritta några meter uppsuttet innan jag fick hoppa av för att han dumma sig. Så jag gick en bit med honom och visade honom vart skåpet skulle stå! Det funka, han slutade efter ett tag och idag var han skitglad när jag kom, så antagligen så var han arg för att jag inte hade pysslat med honom så mycket under veckan. Knäpp ponny! Tur för honom att jag älskar honom ändå! <3

Gordon
bara jag som längtar tills det är sommar? :)

Veckan

Torsdag:
Emelie klippte Gordon så nu är han nakenfis!

Fredag:
Gordon åkte, nyfriserad och allt, till sitt nya stall, Skärlunda. Skitfint! :D Dock var jag tvungen att ha en garderob till våra saker så vi åkte till jysk för att köpa en färdigmonterad garderob, som vi trodde var stadig, men icke: den ramlade ihop i transporten så vi har en skev garderob nu som säkert ramlar ihop närsomhelst. Men den gick ihop och vi fick in lite saker.

Lördag:
Gogge fick gå ut i en fålla och lite senare på dan så tog jag in min skitiga lilla ponny och red en liten stund och han var skitpigg! Men han tyckte det var kul. :)

Söndag:
På morgonen så åkte mamma och jag till Ikea och köpte ytterligare en garderob, åt sadlarna dårå. Så Gordon fick vila för jag kände mig lite trött (hmm.. lat).

Måndag:
Vid "lunch" så tog jag en liten promenad med lill skiten och sen åkte jag till Sharpman med Emelie och Roger som skulle på sadelprovning med Finemang. Jag fick en jätte fint dressyr schabrak av Roger! :D Ett brunt glen gordon schabrak. Så det lär användas flitigt!

Tisdag:
Jag gick upp ungefär vid 8 och åkte till stallet så att jag var där vid 9. Då släppte jag ut Gordon till "ponnyhagen" för första gången. Det gick jätte bra! Sen åkte jag hem. Lite senare på kvällen så åkte jag och mocka och fixa, samt pyssla lite med ponnybus!

Idag gick jag upp vid 7 och åkte till stallet vid 8 och tog ut Keffe och Joppe (såå söta!) och kolla när Vilda blev ihopsläppt med grabbarna. Det gick jätte bra fast Joppe(?) var lite skeptisk. Sen åkte jag hem och sov. Senare på dagen så åkte jag till stallet och fixa med Gordon och red ut. Lite yoga hann vi med efteråt också!
Än sålänge så trivs jag och Gordon tror jag också gör det, så nu ska jag bara komma igång med ridandet.


Färdigflyttat!

Nu är det färdigflyttat! :D Vi står numera på Skärlunda! Skriver mer senare.

Skärlunda


RSS 2.0