You know I love you so...





kände för att knoppa (för första gången i mitt liv), det gick väl sådär...
Fast jag är ändå rätt så stolt. :p

Tävling hos lindaboquist.blogg.se

Jag är med och tävlar om ett pannband hos http://lindaboquist.blogg.se .



Åh, jag kände mig bara så tvungen! Det är dö snyggt och skulle sitta så bra på min älskling! <3


17 juni

I söndags så hämtade vi ju lilla bebisen, Mulberry. Han var mysigare än vad jag trodde! När vi kom hem så satte jag ner buren i mitt rum och öppnade så att han kunde gå ut själv. Jag trodde att han skulle sitta där ett tag men han var direkt framme och skulle mysa och busa. Han var i hälarna på mig hela tiden, nu med för den delen, och han är värsta vilddjuret på natten! Men han är världens goaste! Dock verkar han vara lite besatt av mina fötter, och strumpor. Bara han ser en strumpa och han blir helt galen och ska leka. Fast sen är han typ helt död på dagen och sover as tungt.


trött kisse. Här sover han rätt normalt, annars sover han mest på rygg! :p


I tisdags så klippte Emilie fisart (Gordon) åt mig. Fast klipparn var inte riktigt som den skulle så den tog knappt nåt, så fisen har små tussar lite här och där. Men det gör inget, det var ju trots allt på grund av värmen han klipptes. Igår så red jag honom med hacket barbacka och det var nog skönt för både min och hans del. Ska försöka rida honom med hackamore så mycket som möjligt tror jag, skönt med lite omväxling.


13 juni

Snart ska jag och mamma åka och hämta min tisse! Gissa hur många timmar jag har legat vaken inatt? :p Mitt rum är färdig städat (om man räknar bort mina garderober) och redo för honom. Stog hela kvällen igår och bara putsa och putsa!

Men innan jag åker så ska jag fixa lite i stallet och ta in ponnybus, varför jag ska göra det orkar jag inte skriva nu. Så ikväll ska jag väl se om jag kan rida, fast jag ska bara skritta så jag vet inte vad jag ska göra.. Iallafall så hoppas jag på fint väder ikväll, och svalt, man dör ju nästan annars!

MULBERRY

På söndag blir jag kattägare! :) Då åker jag till Karlskoga och hämtar min kattunge. Han är sååååå söt, asså jag tror jag dör! Så den här veckan ska jag köpa en massa saker till honom och jag ska städa mitt rum. Åh, det ska bli så kul!


Mulberry ska han heta, då kan jag kalla honom mulle.


Hihi, första bilden jag fick. :p Om ni undrar varför han ser vinögd ut så är det för att han är det, fast det syns inte alltid. Men vetrinären tror att det ska rätta till sig sen så det är nog ingen fara.

RSS 2.0